fbpx

Fönsterputs Stockholm

Ser du knappt ut när solen skiner? Vi har putsat fönster i Stockholm sedan 1927. Med en gedigen erfarenhet av olika typer av fönster i lägenhet, villa eller kontor. 

Vi använder oss utav skylifts om så behövs.

Fönsterputs

Hur putsar man fönster? Att putsa dina fönster är inte så svårt men att få det snyggt kan vara svårare än du tror. Hur får du dina fönster rena utan ränder och rena från smuts som sitter fast? 

Vi lever i en tid där den ständiga brådskan har blivit mer vanlig. Vi saknar tid för familj, vänner, fritid och andra viktiga saker. Vi prioriterar tiden med familjen först och ser hur hushållet inte alltid är så rent och städat som du önskar. Det är just därför vi finns här för att hjälpa dig, ge dig tid till det du mest av allt vill lägga din tid på. Fönsterputs gör hela hemmet mycket trevligare och du får in dagsljuset i hemmet. Det bästa valet är att anlita Altas & Bore för fönsterputs så du slipper göra detta själv. 

Vår personal är noggranna och hanterar era fönster med största försiktighet. Vi putsar både 2-sidor, 4-sidor, invändigt och utvändigt enligt avtal. Anlita fönsterputs från Atlas & Bore redan idag så slipper du köpa in medel och redskap för att få dina fönster skinande rena. 

Är ni ett företag så hjälper vi även er med fönsterputs, vi har skyliftar som används på högre byggnader. 

 

Vad ingår i fönsterputs?

I fönsterputs ingår all material och verktyg som behövs. Samtliga sidor putsas 2-sidor och 4-sidor. Är du även i behov av att tvätta fönsterkarmarna kan du lägga till tjänsten karmtvätt så får du en ren helhet.